Referencie

Referencie

Naši spokojní klienti.

O2
O2 je na Slovensku najmladším, no najrýchlejšie rastúcim mobilným operátorom. Od začiatku svojho pôsobenia, prináša revolučné riešenia, otvorenú komunikáciu a férovosť pre všetkých zákazníkov bez rozdielu. S jednoduchým portfóliom produktov systematicky mení pravidlá mobilnej komunikácie.
Slovenská sporiteľňa
Slovenská sporiteľňa, člen Erste Group, je najväčšou komerčnou bankou v Slovenskej Republike. Slovenská sporiteľňa sa stala prvou bankou, ktorá vo svojej aplikácii mobilného bankovníctva použila by square.
Prima banka
Prima banka ponúka komplexné služby obyvateľom, podnikateľom a samosprávam, ktoré zabezpečuje prostredníctvom svojej pobočkovej a bankomatovej siete.
BENESTRA
BENESTRA je popredným poskytovateľom telekomunikačných služieb na Slovensku, primárne zameraná na firemných zákazníkov so širokou škálou služieb a vlastnou modernou infraštruktúrou. Okrem hlasových, dátových a internetových služieb poskytuje aj hostingové a cloudové služby so zárukou vysokej kvality.
Cromwell
Jedno z najmodernejších tlačiarensko – distribučných centier v strednej Európe a jediný ucelený poskytovateľ printových, doručovacích a direct marketingových služieb. Líder na trhu poštových služieb v oblasti technológií a inovácií.
KROS a.s. – výrobca ekonomického softvéru
KROS a.s. je výrobca ekonomického, stavebného a znaleckého softvéru (programy ALFA plus, OLYMP, OMEGA, CENKROS plus, SMART plus, HYPO a MEMO). KROS využíva už viac ako 74 000 používateľov a sú najpredávanejším balíkovým softvérom vo svojej kategórii.
MAGNA ENERGIA, a.s.
MAGNA ENERGIA a.s., je dodávateľ elektriny, plynu a prevádzkovateľ miestnych distribučných sietí. Na slovenskom trhu pôsobí od roku 2007. Spoločnosť začala ako prvá na Slovensku realizovať dodávku elektriny aj pre domácnosti. Majitelia spoločnosti sú prvými občanmi SR, ktorí využili právo na zmenu dodávateľa elektriny.
Stormware
STORMWARE je producentom ekonomického a informačného systému POHODA a POHODA Business Intelligence. Ekonomický a informačný systém POHODA je v Českej republike a na Slovensku jedným z najrozšírenejších programov pre business a vedenie účtovníctva.
Superfaktura.sk
Superfaktúra je jednoduchý a ucelený ekonomický systém používaný viac než 2000 živnostníkmi a malými podnikmi. Superfaktúra je taktiež prvou spoločnosťou, ktorá implementovala by square.
Tatra banka
Tatra banka je v súčasnosti treťou najväčšou a dlhodobo najefektívnejšou bankou na Slovensku. Je modernou univerzálnou bankou s komplexnou ponukou bankových služieb a riešení v oblasti spravovania financií pre firemných aj individuálnych klientov.
Československá obchodná banka
Jedna z najväčších a najsilnejších univerzálnych bánk na slovenskom trhu. Už dlhodobo je spoľahlivým partnerom vo veciach finančných pre retailových klientov, malých a stredných podnikateľov, korporátne firmy a tiež pre klientov privátneho bankovníctva.
Bratislavská vodárenská spoločnosť
Spoľahlivý partner pri dodávke kvalitnej pitnej vody a jej ekologickej obnove v rámci prirodzeného kolobehu vody v prírode.
EAN 365
Projekt “EAN365″ Vám uľahčí kontrolu fakturácie a svojho skladu. Jednoduchou registráciou získate: on-line fakturácie, skladové hospodárstvo s tvorbou dodacích listov, aktuálne ceny tovarov vybraných veľkoskladov s priamou integráciou do skladových kariet.
iLancer
Spoločnosť poskytuje komplexné služby vedenia účtovníctva, personalistiky a finančného poradenstva, využíva moderné postupy a preto podporuje zavedenie štandardu by square v ekonomických systémoch.
SPP
Slovenský plynárenský priemysel, a.s. (SPP), je multikomoditný dodávateľ energií s významným postavením medzi energetickými hráčmi v Európe. Ako dlhoročný líder na trhu so zemným plynom na Slovensku priamo nadväzuje na 157-ročnú tradíciu slovenského plynárenstva a od roku 2012 úspešne pôsobí aj na trhu s elektrickou energiou.
Xpos – firemný softvér
Softvér Xpos premení váš počítač alebo mobilné zariadenie na registračnú pokladnicu, ktorá popri funkciách spojených s hotovostným predajom ponúka skladové hospodárstvo, fakturáciu a s ňou spojené bezhotovostné platby, modul pre reštaurácie a ďalšie funkcie.
Generali
Poisťovňa Generali je treťou najväčšou poisťovňou na Slovensku. Je súčasťou jednej z najväčších poisťovacích skupín – Generali PPF Holding, ktorý riadi obchodnú činnosť v desiatich krajinách strednej a východnej Európy a poskytuje služby viac ako desiatim miliónom klientov. Klienti poisťovne tak môžu využívať výhody vyplývajúce zo silného medzinárodného zázemia, ako aj tradície poisťovne v oblasti životného aj neživotného poistenia.
UniCredit Bank Slovakia
Prostredníctvom jednej z najširších pobočkových sietí na Slovensku je klientom nablízku vo všetkých regiónoch. Pokrýva finančné potreby individuálnych klientov, podnikateľov a firiem. Ponúka tiež exkluzívne služby pre klientov privátneho bankovníctva.
ANTIK Telecom
Najväčší regionálny telekomunikačný operátor na Slovensku. Pre svojich takmer 45 tisíc klientov poskytuje moderné služby optického a bezdrôtového internetu, digitálnej TV a telefonovania. Vďaka vlastnému vývojovému laboratóriu je lídrom rozvoja služieb IP televízie v SR.
Compeko
Modulárny ekonomický softvér FENIX firmy Compeko je dizajnovaný pre maximálnu flexibilitu. Vyhovie širokému spektru používateľov od malých firiem až po veľké spoločnosti či spracovateľov účtovníctva. Ako prví využili QR kód na úhradu DPH priamo z daňového priznania. Systém FENIX je schopný čítať oba QR kódy.
GS1 Slovakia
GS1 je popredná svetová organizácia venujúca sa dizajnu a implementácii globálnych štandardov. GS1 Slovensko podporuje štandard by square, pričom INVOICE by square bol navrhnutý tak, aby mohol byť nosičom identifikačných údajov pridelených GS1.
HT Solution
HT Solution vyvíja, predáva a implementuje podnikový informačný systém eso/es a manažérsky informačný systém mis/es. HT Solution implementuje štandard by square.
miniFAKTÚRA
Mobilné aplikácie od miniFAKTÚRA umožňujú vytvoriť faktúry priamo vo Vašom smartfóne. QR kódy by square sa stali súčasťou produktov od miniFAKTÚRA.